Δευτέρα, 7 Ιουνίου 2010

Νικηφορος και παλι


Νικηφορος και παλι ο Τρυφιλλιακος με εβδομήντα έξι εξήντα δύο σε ενα φυλικο αγώνα με τον Gun Χαλανδριου το Σάββατο 5 Ιουνίου στο κλειστό γήπεδο Χαλανδρίου.

Το πνεύμα φιλίας και η διάθεση για παιγχνίδι εφερε της δυο ομάδες πενήντα λεπτα μετά να μην αφήνουν το γήπεδο ενω η κούραση είχε αρχίσει να εμφανίζεται στα πρόσωπα των μικρών παιδιών. Αυτές είναι οι στιγμές που πραγματικά απολαμβάνουμε και χαιρόμαστε να βλέπουμε σε έναν αγώνα που νικητής είναι μόνο το ελληνικό μπάσκετ.

Στον αγώνα τώρα, ο τριφυλιακός φανερά ανώτερος σε όλο τον αγώνα κατόρθωσε να επικρατήσει σχετικά εύκολα από την αρχή του παιγχνιδιού. Οι γρήγορες αλλαγές τις μπάλας, οι σωστές πάσες αλλα και τα εύστοχα σουτ σε άφηναν να αισθάνεσαι πως παρακολουθείς έναν αγώνα επαγγελματιών. Ασχετος της ομάδας τα αυτά δεν είχαν να ζηλέψουν τίποτα από τους μεγάλους συναθήτές τους αφου η ορμή τους και το πάθος τους ηταν ευδιακριτο στα μάτια τους.

Οχι σημασία δεν έχει πάντα το αποτέλεσμα αλλά και η προσπάθεια και αυτή η προσπάθεια δεν είναι μονο δεν φυτρώνει μόνη της αλλά αφείλεται και σε ενα μεγάλο ποσοστό στους παράγοντες των ομάδων που με την δικιά τους προσπάθεια χτίζουν το μπάσκετ του άυριο।

Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους και έυχομαι αυτές οι προσπάθειες να έχουν συνέχεια।

CU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου